Burgemeester Frank Streng over ongeval 4-jarig meisje Wognum: ‘Praat er vooral over’

Wognum – Burgemeester Frank Streng van Medemblik adviseert inwoners van zijn gemeente vooral met elkaar te praten over het tragische overlijden van de 4-jarige Luna uit Wognum. Luna raakte afgelopen dinsdag ernstig gewond bij een ongeval op het schoolplein voor de kleuterklassen van de Hieronymusschool in Wognum.

Het meisje is mogelijk alleen op de glijbaan geklommen waar zij verstrikt raakte in een paardenlijdsel, verder onderzoek van de politie moet hier meer duidelijkheid inbrengen.  Zaterdag overleed zij.

Zondagavond is er een bijeenkomst voor ouders van schoolgenootjes van Luna. De directie van de school zal hen bijpraten over de nasleep van het tragische ongeval. Eerder werd al bekend dat de school komende week op gepaste wijze aandacht zal besteden aan het overlijden van Luna. De vlag voor het schoolgebouw hangt inmiddels halfstok.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.