Medemblik Actueel.

Stadsraad Medemblik zet zorg centraal op openbare bijeenkomst

bijeenkomstMedemblik – De zorg staat centraal tijdens de komende openbare bijeenkomst van de stadsraad, op 5 november. Vertegewoordigers van de gemeente en mensen die zich met de stadsraad zorgen maken over een degelijke en zorgvuldige uitvoering van de zorg zullen die avond aanwezig zijn.

En uiteraard zijn vooral alle inwoners van onze stad welkom. Nog lang niet is het duidelijk wat de gevolgen zijn van alle overheidsmaatregelen. Mensen zijn ongerust over voortzetting van de zorg, over de vraag op welke zorg ze nog wel, of eigenlijk gewoonweg helemaal niet meer kunnen rekenen.

De stadsraad hoopt dat daarover tijdens deze bijeenkomst in ieder geval meer duidelijk wordt.

Aanvang 20 uur, in de Sint Pieter. .

Reageren via facebook