15.4 C
Medemblik
8 juli 2020 15:34
Medemblik Actueel.

Recreatiegebied Nesbos vrijwel asbest vrij.

Onderdijk – De door de brand van afgelopen juli vrijgekomen asbestdeeltjes die in het recreatiegebied Nesbos waren neergevallen zijn vrijwel allemaal nu opgeruimd. Het terrein van de verbrande loods is opgeruimd en vrijgeven en ook het recreatiegebied is opgeruimd en vrijgegeven.  De dijk en het voetpad achter de afgebrande loods blijven nog wel afgesloten, hier moet het asbest nog worden opgeruimd. 

Omwonenden maakten zich direct na de brand grote zorgen over het asbest, maar konden vrijwel direct gerust worden gesteld, de wind stond gunstig voor de directe buren. Het meeste asbest is in het IJsselmeer beland of op de dijk en in het Nesbos.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?