Wervershoofse Eva Buurman pakt vierde plek in Usquert

Foto Facebook
Foto Facebook

Wervershoof – Het verre Groningen werd gister opgezocht door een drietal West-Frisianen. Eva Buurman noteerde de beste uitslag. De jonge Wervershoofse snelde in de dameskoers naar een prima vierde plaats. De zege ging naar de Friese Anouska Koster.

In de elitekoers gaven Robbert-Jan Mol en Tino Haakman acte de presence. Het duo miste de beslissende ontsnapping. Mol trok nog met een achttal renners in de achtervolging, maar zag uiteindelijk het peloton weer terug komen. Beide West-Frisianen mengde zich op de natgeregende straten in de strijd om plaats zes. Haakman spurtte naar een zevende stek, terwijl Mol als twaalfde de meet passeerde.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.