12.5 C
Medemblik
8 juli 2020 06:04
Medemblik Actueel.

V.V. MOC winnaar veteranentoernooi HOSV Spanbroek

Spanbroek – In soms stromende regen, zelfs met onweer, werden de wedstrijden gespeeld tijdens het veteranentoernooi op het sportcomplex van HOSV te Spanbroek. De zes teams die voetbalden om de ereprijzen waren Always Forward, Spartanen, Kaagvogels, MOC, Grasshoppers en natuurlijk HOSV. 

De wedstrijden waren spannend maar stonden ook bol van sportiviteit, kaarten werden er dan ook vrijwel niet gegeven.  Na de voorronden speelden MOC (midwoud) en Spartanen(Wognum) om de beker, in deze finale bleek titelverdediger MOC de sterkte van de 2 te zijn en werd zo winnaar van het veteranentoernooi in Spanbroek.

30 jarig bestaan Veteranentoernooi HOSV

In 2014 werd voor de dertigste keer het “Jan Feld kunststof kozijnen” veteranen toernooi gespeeld. Het toernooi wordt altijd gespeelt vlak voordat de reguliere competitie van start gaat.

 

Einduitslag:

  1. v.v. MOC
  2. Spartanen
  3. HOSV
  4. Kaagvogels
  5. Grasshoppers
  6. Always Forward.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?