16.3 C
Medemblik
14 juli 2020 08:50
Medemblik Actueel.

Westfriesland in Bedrijf over klimpark Streekbos.

West-Friesland – In aflevering 117 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma voor, over en met Westfriese ondernemers. In het ondernemersnieuwsweekoverzicht een overzicht van het ondernemersnieuws van de afgelopen week en een gesprek met Walter Bisselink de ondernemer die een Klimpark wil gaan realiseren in het Streekbos.

Elke maandag na de uitzending zijn de interviews op deze pagina nogmaals te beluisteren. Westfriesland in Bedrijf is elke zaterdagmiddag tussen 17.00-18.00 uur te beluisteren op Radio Hoorn, 105.8 FM ether, 785 op Ziggo radio en overal via www.radiohoorn.nl

[soundcloud]https://soundcloud.com/westfrieslandinbedrijf/wib20140823-walterbisselink[/soundcloud]

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?