Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik 26 augustus – Perioden met regen, in het noorden droog, woensdag veel zon.

bewolktMedemblik – Vandaag nog vrij veel bewolking met van tijd tot tijd wat motregen. De temperatuur loopt op naar 17 graden bij een stevige wind uit het noordoosten. Vannacht daalt de temperatuur naar zo’n 10 graden. 

Woensdag wordt een dag die wij lange tijd niet hebben gezien, de zon schijnt zeer uitbundig, neerslag is in geen velden of wegen te vinden en de temperatuur loopt op naar zo’n 18 á 19 graden. De wind waait uit het oosten en is zwak tot matig 2 á 3Bft.

De rest van de week ziet er ook prima uit, veel zon, geen neerslag en een temperatuur van rond de 20 graden.  Pas in het weekend weer meer bewolking maar ook dan blijft het zo goed als droog.

Reageren via facebook