8.8 C
Medemblik
22 september 2020 09:20
Medemblik Actueel.

Ballorig Hoorn viert op verjaardag, gratis toegang en gratis limonade.

Hoorn – Donderdag 28 augustus as. bestaat Ballorig Hoorn vijf jaar en dat wordt gevierd met vele leuke festiviteiten. De entree is tijdens deze feestelijke dag helemaal vrij, ook is er gratis limonade en koffie voor iedereen.

Voor alle kinderen en moeders die het te gek vinden om de mooiste armbanden en ringen te loomen, is er bij Ballorig Hoorn de mogelijkheid om de hele dag de origineelste creaties maken. De vijfde verjaardag van Ballorig Hoorn wordt natuurlijk gevierd door samen te dansen dansen. Alle kinderen krijgen gratis ranja om het vijfjarige bestaan te vieren. Voor de ouders staat er koffie en thee klaar.

Om deze speciale dag compleet te maken, is er eenmalig een suikerspinnenkraam aanwezig waar lekker gesmuld kan worden. Daarnaast worden de kinderen omgetoverd in tijgers, prinsessen of piraten tijdens het schminken in het speelparadijs.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?