12.3 C
Medemblik
25 mei 2020 07:18
Medemblik Actueel.

Noodweer teistert deelnemers 24-uursrace Medemblik

Medemblik – Het begon zo leuk gister tijdens de start van de Delta Lloyd 24-uurs race, de meeste deelnemers vertrokken met een stralend zonnetje en ook gedurende de avond en nacht bleef het voor de meesten prima zeilweer al had er wel meer wind mogen staan. 

Zo rond de klok van 11 uur kwamen de eerste stevige regen,- en onweersbuien de Waddenzee optrekken en deze breiden zich daarna verderuit richting het zuiden van Noord-Holland. Het de Wierigermeer kreeg te maken met zware neerslag in de vorm van regen en hagel en stevig onweer.

Maar ook de zeilers op het IJsselmeer krijgen het er nu flink van langs, rukwinden, onweer, regen en hagel moeten zij trotseren opweg naar de finish om zes uur vanavond in Medemblik.. Maar gelukkig hebben de zeilers nog wel kans gezien om prachtige foto’s te maken van het opkomend noodweer.

Klik op de foto’s voor een vergroting

2 3  hinderlopen selfcloud ijsselmeer dl24uurs 1

© foto’s diverse deelnemers Delta Lloyd 24-uursrace 2014

Reageren via facebook