20.4 C
Medemblik
4 augustus 2020 18:24
Medemblik Actueel.

Politie West-Friesland krijgt hulp van collega’s uit Polen

West-Friesland – De politie in West-Friesland krijgt binnenkort hulp van hun collega’s uit Polen. Twee agenten in Pools uniform komen een paar dagen meelopen met de agenten in West-Friesland, meldt het NHD (let op premium) vandaag op haar website. 

Vanwege een groeiend aantal tijdelijk werkers of immigranten uit Polen wil de West-Friese politie meer te weten komen over een andere benadering en de taalbarrière. Dat gaat volgens politiechef Gerard Heijstee niet alleen over de gevallen waarbij iemand met een Poolse nationaliteit in aanraking komt met de politie: ,,Wij willen ook leren op welke manier je deze inwoners van ons gebied kunt benaderen.’’

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?