WerkSaam WestFriesland straks grootste arbeidsbemiddelaar in West-Friesland

7wfgemeenten_Opmaat

West-Friesland – Het samenwerkingsverband van de 7 Westfriese gemeenten en Op/maat, om gezamenlijk met ingang van 1 januari de participatiewet te gaan uitvoeren, heeft een naam gekregen: WerkSaam Westfriesland. Met het grootste aantal werkzoekenden is WerkSaam Westfriesland straks dé arbeidsbemiddelaar in West-Friesland.

De voorbereidingen om WerkSaam Westfriesland met ingang van 1 januari 2015 operationeel te krijgen zijn in volle gang. Alle 7 betrokken gemeenten en Op/maat leveren daarvoor capaciteit en hebben de handen ineen geslagen om de doelstelling te bereiken.

Naam Op/Maat verdwijnt

Nu de definitieve naamgeving bekend is, kan ook een aanvang gemaakt worden met een intensieve communicatie, zowel intern als extern. Immers, met ingang van 1 januari 2015 zal de bij eenieder bekende naam van Op/maat verdwijnen. Maar er zal weinig tijd voor nodig zijn om in heel Westfriesland en omstreken volledig vertrouwd te zijn met de naam WerkSaam Westfriesland!, schrijft Westfriesland in Bedrijf op haar website.

Naam

Hoewel de communcatie nog verder moet worden uitgewerkt, blijkt uit registratie van internetdomeinen dat op 27 juli 2014 de website www.werksaamwf.nl is geregistreerd.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.