Medemblik Actueel.

Terughaalactie levensgevaarlijke kinderbedjes Kruidvat

Levensgevaarlijk
Levensgevaarlijk

Medemblik – Kruidvat roept kinderbedjes terug omdat ze gevaarlijk kunnen zijn voor jonge kinderen. Naden van de bekleding kunnen scheuren en schroefjes kunnen loslaten, wat verstikkingsgevaar kan opleveren.

Mensen die de zogenoemde Bambino Bed Box hebben wordt aangeraden ‘onmiddellijk te stoppen met het gebruik ervan’, waarschuwt Kruidvat dinsdag in een advertentie in verschillende ochtendbladen. Ze kunnen het bedje terugbrengen naar de winkel en krijgen dan hun geld terug.

De bedjes waren vanaf 29 juli voor 39,99 euro te koop in de winkels van Kruidvat in kleuren zwart, grijs, rood en taupe. Op de website van de drogisterijketen staat om welke barcodes het gaat.

Kruidvat riep vorige maand ook al logeerbedjes terug vanwege stikgevaar.

Reageren via facebook