MC “oomi” houdt weer haar jaarlijkse motortoertocht

Midwoud – Op 31 augustus houdt MC”OOMI” haar jaarlijkse motortocht , ca. 250 km .Vertrek om 09.30 bij cafe “de Post” te Midwoud , ca. 15.00 zijn we weer terug .Onderweg 1 rust/fourage/tank  stop . We  rijden met een voorrijder , er zijn geen route beschrijvingen . Gewoon met z’n allen op pad . Bij slecht weer gaat het niet door .

Alle motorrijders uit de regio zijn van harte welkom . De rit is kosteloos , je rijdt op eigen risico ( meestal al zo ) . Ook goed om te weten , slecht 1 stoplicht ! Info : C.P.Druif , cp.druif@denoengineering.nl of 06-53256172 . Tot dan !!

DSC04789

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.