Deen Supermarkten steunen fruittelers..

Medemblik – Supermarktketen Deen is een actie gestart om de fruittelers een hart onder de riem te steken. Afgelopen week zijn zij met een actie gestart om het Hollands Fruit nog meer te promoten.  

Ongesorteerde ‘Toffe Peren’ 

Deen heeft ook de stap gemaakt om peren aan te bieden met een extraatje, zo bieden zij nu peren aan met bijvoorbeeld een blaadje of een steeltje of net iets anders van formaat. Ongesorteerd fruit noemen zij dat, en tegen een zeer voordelige prijs.  De peren komen zo van de pluk in het filiaal waarvan de prijs vooraf is afgesproken met de teler. Op deze manier houdt de teler meer geld over aan het fruit omdat de tussenhandel wordt omzeild.

Of Deen ook de stap gaat maken naar fruit die er net even anders uitziet is nog onduidelijk wij hebben Deen daarom om antwoord gevraagd.  De Franse supermarktketen Intermarché verkoopt fruit dat er net even anders uitziet dan normaal. En sinds zij dit aanbieden is de verkoop van fruit enorm gestegen.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.