Medemblik Actueel.

50ste editie Delta Lloyd 24 uurs zeilrace. Groot havenfeest Medemblik

flyer A5 Westerhavenfeest 2014 defMedemblik – Het weekend van 22, 23 en 24 augustus vindt de 50ste editie van de Delta Lloyd 24 Uurs Zeilrace plaats. Om dit feestelijk te vieren, organiseren Het Hof van Medemblick en stichting Jachthaven Medemblik op zaterdag 23 augustus het Westerhavenfeest.

Het evenement zal plaatsvinden in een tent direct naast het terras van grand café Het Hof van Medemblick, nabij de Kwikkelse Brug. Ted Hof, eigenaar van het grand café: “We willen de wedstrijdzeilers en de inwoners van Medemblik een geweldige avond bezorgen. Het feest begint om 19.00u. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.”

Peter Vroonland, havenmeester van de Westerhaven vult aan: “We zijn er trots op te mogen aankondigen dat Sven Manshande tijdens de avond voor de muzikale invulling zorgt. Hij is als piano- entertainer o.a. bekend van de Booming Piano’s en weet als geen ander van iedere avond een groot feest te maken!”.

Voor iedereen die zin heeft in een onvergetelijke avond uit: Kom de 23ste gezellig naar het Westerhavenfeest! De toegang is gratis, de aanvangstijd is 19.00u.

Reageren via facebook