11.6 C
Medemblik
15 juli 2020 08:06
Medemblik Actueel.

30-jarige inwoner Roosendaal aangehouden in onderzoek overlijden Michelle Koek

Andijk – Een 30-jarige man uit Roosendaal is dinsdagochtend 19 augustus in zijn woonplaats aangehouden. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de dood van Michelle Koek.

De 49-jarige Michelle werd op dinsdagmiddag 29 april dood in haar woning aan de Gerrit de Vriesweg in Andijk aangetroffen. Na sectie bleek dat zij door een misdrijf om het leven is gekomen. Een rechercheteam doet onderzoek hiernaar en kwam de verdachte op het spoor.

Naast dat er huiszoeking wordt gedaan in het huis van de verdachte, wordt er dinsdagochtend ook huiszoeking verricht in een woning in Andijk in verband met deze zaak. De politie kan hierover verder geen mededelingen doen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?