Medemblik Actueel.

Evenementen

Huttendorpers Andijk trotseren het slechte weer. 222 kinderen maakten de mooiste bouwwerken

huttendorp andijkAndijk – Het zit er weer op, Huttendorp 2014 in Andijk is een groot succes geworden al werkte het weer niet mee de kinderen hebben zich enorm vermaakt. Afgelopen vrijdag gaf Burgemeester Frank Streng het startschot en konden de 222 kinderen hun bouwkunsten tonen.  

Behalve het bouwen van een heus dorp was er veel meer te doen voor de kinderen, op vrijdag was en ook en talentenshow terwijl op zaterdagochten een zeskamp met stormbaan op het programma stond, de brandweer had het druk bij de brandweerspelen en er kon gevoetbald worden.

De zondag stond in het teken van het weer afbreken van de bouwwerken en was het direct de afsluiting van de vakantie voor de kinderen.  Op naar Huttendorp 2015

Reageren via facebook