Gymvereniging O.S.S. Medemblik gaat weer van start met een nieuw turnseizoen

Medemblik – Naast turntrainingen voor jongens en meisjes vanaf groep 3 tot en met groep 8+, wordt er ook een peuter- en kleutertraining (Gymkids) verzorgd in cursusblokken. De verder gevorderde jongens en meisjes kunnen vanaf groep 4 ook deelnemen aan het demo/wedstrijdteam. Hierbij worden de basisvormen in het turnen gecombineerd met acroturnen, springen en dansen.

Nieuw: talententraining

Nieuw dit seizoen is de talententraining: een speciale training voor alle meisjes in groep 3 – 5, die hun turntalent meer willen ontwikkelen. Naast het recreatieve turnuur, volg je de talententraining. Tijdens dit uur train je specifieker op balletvormen, vormspanning, lenigheid en elementen die geturnd worden op de 4 damestoestellen tijdens de wedstrijden. Dit zijn sprong, brug, balk en vloer. Er is geen instapniveau. Iedereen is welkom.

Trainingen

De trainingen voor het demo/wedstrijdteam starten op dinsdag 19 augustus. De overige lessen vanaf woensdag 20 augustus. De trainingslocatie is sporthal De Muiter, Admiraliteitsweg 6a in Medemblik. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om een gratis proefles bij te wonen.

Informatie

Neem met vragen en/of voor een gratis proefles contact op met trainster Corine Dijkhuis via info@gym-medemblik.nl Meer informatie is ook te vinden op www.gym-medemblik.nl

Gymvereniging O.S.S.

Gymvereniging O.S.S. Medemblik is een kleinschalige vereniging, waar plezier en lekker bewegen voorop staan. Naast de standaard turntrainingen worden ook andere activiteiten voor de leden georganiseerd.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.