Medemblik verlengd fotowedstrijd. Stuur in je zelfgemaakte foto’s

De Herder bij nacht.
De Herder bij nacht.

Medemblik – Wie mee wil doen aan de fotowedstrijd: ‘Met de lens op Medemblik’ heeft nog precies één hele maand om foto’s in te sturen. Vooral foto’s van evenementen in de gemeente Medemblik zijn welkom.

Met de fotowedstrijd willen we ook graag foto’s van evenementen ontvangen. De zomervakantie is net nog niet om. Bovendien vinden er in dit seizoen heel veel evenementen plaats. Daarom is de termijn van inzenden van foto’s verlengd tot 15 september. Maak kans op een prijs en stuur uw foto’s in: fotowedstrijd@medemblik.nl. Kijk op de website voor de wedstrijdvoorwaarden.

In juni startte de fotowedstrijd: ‘Met de lens op Medemblik’. Honderden foto’s zijn al ingezonden. Foto’s die laten zien hoe fotogeniek de dorpen en de stad zijn. Die ook het enthousiasme van de inwoners voor hun woonomgeving laten zien.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.