Drukke periode gemeenteraad Medemblik in aantocht

Medemblik – De vakanties loopt voor velen op zijn einde, bouwvakkers gaan weer aan het werk, scholieren mogen weer fijn naar school maar ook de heren en dames van onze gemeenteraad mogen weer aan de slag. En het gaat direct volgas van start met een drukke agenda waarin belangrijke besluiten moeten worden genomen. 

Verkorten besluitvormingsproces levert tijdwinst op voor inwonerZo staat op de agenda van de oriënterende commissie o.a. handhaving van de Drank- en Horecawet, aanleg van een glasvezelnetwerk, en het Integrale Veiligheidsplan Medemblik op de agenda.  De commissieleden die in de commissie Samenleving zitten hebben het gemakkelijker, zij hoeven alleen maar te discussieren over een bespreeknotitie over de bibliotheken in de gemeente Medemblik.

Veel belangrijker is de commissie Ruimte. Zij gaan de aankomende tijd praten over o.a. het Windpark Wieringermeer, de gemeente Hollands Kroon wil ons met nog vele tientallen extreem grote monsters opzadelen, maar ook gaan zij eindelijk proberen de knoop door te hakken over de afwikkeling van het Nesbos-Hotel, wordt er gepraat over de voortgang van de Westfrisiaweg en komt het bestemmingsplan Centrumvoorziening Nibbixwoud aan de beurt.

De vergaderingen vinden plaats in het gemeentehuis in Wognum, deze vergaderingen zijn oriënterende vergaderingen, een week later op 28 augustus is de meningsvormende commissievergadering.  U bent natuurlijk van harte welkom.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.