Molen de Hoop 125 jaar – muzikale middag! – oproep voor muzikanten!

Wervershoof – Dit jaar staat de Wervershoofse Molen de Hoop 125 jaar op zijn plekje langs het Zijdwerk in Wervershoof. Om dit te vieren zijn er al diverse evenementen georganiseerd. Op zondag 28 september sluiten we het molenseizoen met een muzikale -Wie brengt het beste Molenlied-wedstrijd.

Vanwege de verjaardag zijn wij in samenwerking met Stichting Molen de Hoop op zoek naar een nieuwe versie van het bestaande Molenlied! Sjaak Steltenpool heeft de tekst al speciaal voor het jubileum van een nieuw jasje voorzien. Uiteraard komt ook het Spook van onze molen daarin om de hoek kijken.

Wij roepen alle muzikanten uit Wervershoof en omgeving op om dit molenlied van muziek te voorzien. Dit in de ruime zin des woords. Alles mag. (band, singer-songwriters, koren, operetteverenigingen; alles is welkom).

Uit alle inzendingen wordt het beste Molenlied gekozen. Dit zal op 28 september door middel van een live-ronde met jury worden bepaald!

Lijkt dit jou, jouw band, of jouw koor iets? Stuur dan even een mailtje naar info@westfrieslands.nl voor meer informatie, de tekst van het Molenlied en aanmelding.

We hopen op jullie medewerking!

Comité Molen 125 jaar &Westfrieslands Events