16.9 C
Medemblik
9 juli 2020 16:09
Medemblik Actueel.

Schrijf je in voor jeugd- en Stratentoernooi van MOC

Midwoud – Voetbalvereniging MOC trapt het nieuwe seizoen voor haar leden en andere geïnteresseerden af op zaterdag 30 augustus. Op die dag is er zowel een toernooi voor de jeugd als het Stratentoernooi.

  • Jeugdtoernooi: 13 uur – 15.30 uur

De vrolijke voetbaldag op ons complex wordt geopend door de jeugd, om 13 uur. Van de Kabouters tot en met de C-jeugd. Er wordt gespeeld met 6 spelers en 1 doelman, op halve velden. Een lidmaatschap van MOC is niet vereist, iedereen is meer dan welkom. De teams mogen gemengd van samenstelling zijn. Wanneer een meisje meespeelt, dan geldt een gescoord doelpunt door het meisje dubbel. Een speler kan in 1 team meespelen en kan dus niet met een ander team meespelen.

Details

  • Inschrijven: Bij je eigen coach
  • VV MOC Stratentoernooi: 16 uur – 19 uur
  • Inschrijfgeld 10 euro per ploeg

De naam van het toernooi zegt het al, het is een Stratentoernooi. Zoek daarom vooral eerst mensen uit je eigen straat en zoek pas verder als je spelers tekort komt. Deelname vanaf 16 jaar, absoluut niet jonger. Een lidmaatschap van MOC is niet vereist, iedereen is meer dan welkom.

Er wordt gespeeld met 5 spelers en 1 doelman, op halve velden. De teams mogen gemengd van samenstelling zijn, met minimaal 1 dame. Wanneer er geen dame meespeelt, dan mogen er maximaal 4 spelers en 1 doelman opgesteld worden. Doelpunten gemaakt door een dame tellen dubbel. Een speler kan in 1 team meespelen en kan dus niet met een ander team meespelen.

Inschrijven: via info@vvmoc.nl

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?