Medemblik Actueel.

Algemeen

Securitasadviseurs proberen weer ongewenst hun producten te slijten.

Medemblik – Twee jaar geleden schreven wij al eens over de bijna criminele manier van werken van de firma Securitas om hun waar aan de inwoners van de gemeente Medemblik te slijten. Diverse oproepen van de gemeenten in West-Friesland ten spijt blijken deze mensen gewoon door te gaan met hun praktijken. Zij bellen bij mensen aan en zeggen dat zij in opdracht van de gemeente beveiligingsdiensten en – goederen te verkopen. 

Als u te maken krijgt met deze preventiemedewerkers, vraag dan om een identiteitsbewijs of brief van de burgemeester, kunnen zij dit niet laten zien dan moet u dit direct melden bij de gemeente Medemblik, zo kan de gemeente Medemblik samen met de overige gemeenten in kaart brengen waar Securitas actief is en maatregelen nemen.  De gemeente Medemblik is te bereiken via telefoonnummer 0229-856000

 

Reageren via facebook