Zaterdag 16 augustus Pakt Abbekerk Uit! En wel in de achtertuin van Dorpshuis De Nieuwe Haven.

tankersAbbekerk – Het evenement start ‘s middags om 15.00 uur, met voor de kids o.a. luchtkussens, schminken, glittertattoos, graffitiworkshop en spelletjes. Het kinderprogramma duurt tot ongeveer 18.30 uur. Vanaf 16.00 uur is er een gevarieerd programma met live muziek, van pop tot funk en van hiphop naar top 40.

Wegens een optreden op Sziget van Stef Classens is er een wijziging in de programmering van Abbekerk Pakt uit. Stef zal in later stadium optreden in JC De Bunker.

Jasmine Hilhorst trapt af met 2 toppers van muzikanten. High5 Deze energieke band bestaande uit vier jonge gasten en 1 zangeres is afkomstig uit Wognum. Ze bestaan nu 3 jaar en zijn druk bezig met het schrijven van eigen songs.

De avond wordt vervolgd met Ironic People. Deze catchy zangeressen zullen covers doen in het genre van Soul/pop waar je onmogelijk bij stil kan blijven staan! De zangeressen zijn bekend van XFactor 2013. Passion, met onze favoriete zangeres uit Abbekerk Lisa, zal samen met haar bandleden het veld doen swingen tot in het gaatje met funk, blues en popsongs van vandaag. MiRco en de wijze mannen: waar hebben ze niet op getreden! Deze wereldse nederpop band ging van DWDD, naar Paradiso naar de Melkweg en weer terug. En dan nu eindelijk bij ons!

Ter vervanging van Stef Classens: Myriam West, naast finaliste van de beste singer songwriter 2014 speelde zij al op het North Sea Jazz, in Paradiso en in het voorprogramma van Moke. Ook STEENkoud geeft al menige Nederlandse poppodia op hun grondvesten doen schudden! Met strakke rockriffs, dampende funkrock, een randje metal, pakkende gitaarsolo’s en een flinke dosis energie. 2nd door Left , een geweldige pop/rock coverband komt de avond afsluiten met een gevarieerde setlist met nummers van alle tijden.

Het evenement duurt tot 24.00 uur en vindt plaats aan het Burgermeester P Kromplein 6 in Abbekerk. Kinderen t/m 15 jaar zijn gratis en vanaf 16 jaar 10,00 € (7,50 vvk). Kaarten in de voorverkoop zijn verkrijgbaar via het jongerenwerk: justine.lomax@kern8.nl (0626572678)Voor uitgebreide informatie over het evenement en bands check: www.facebook.com/abbekerkpaktuit

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.