16.7 C
Medemblik
23 september 2020 20:59
Medemblik Actueel.

Nieuws van ‘Het Zwembad’ – Midwoud

Midwoud – De agenda van Het Zwembad ziet er de komende tijd als volgt uit:

* Bootcamp voor sportieve dames – 22 en 23 augustus 2014.  N.B. Opgeven aan de kassa van het bad kan nog tot en met 18 augustus a.s.! Zie ook de website en de Facebook-pagina van ons bad voor meer informatie

• De kindermarathon op 30 augustus.

Voor de kindermarathon (van 12.00 tot 14.00 uur) kun jij je opgeven als een ploeg van 6 vrienden/vriendinnen maar ook individueel (dan delen wij jou in bij een ploeg). Een ieder zwemt(2 keer) 10 minuten in een uur zoveel mogelijk meters en krijgt na afloop een medaille met het aantal gezwommen meters erop en iets lekkers. Natuurlijk moet je in het bezit zijn van een zwemdiploma. Ook moet er iemand van jouw ploeg banen tellen en dit aankruisen op een formulier. Vorig jaar deden er veel kinderen mee. Lijkt het jou ook leuk, vraag dan alvast wie er met jou een ploeg wil maken. Na de zomervakantie kun je je hiervoor opgeven.

• Zwem4daagse – maandag 25 t/m vrijdag 29 augustus;

• Afzwemmen en Discozwemmen – zaterdag 6 september; en

• Sluitingsdag (met pannenkoeken!) – zondag 7 september

Er valt dus nog voldoende te beleven!

Veel plezier en vriendelijke groet van activiteitencommissie en bestuur van ‘Het Zwembad’

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?