Zin om te zingen? Meld je dan aan bij het Andijks Gemengd Koor

Het koor tijdens hun 65-jarig jubileumconcert
Het koor tijdens hun 65-jarig jubileumconcert

Andijk – Ook lekker zingen, maar niet alléén pop of klassiek? Kom dan eens bij het Andijks Gemengd Koor kijken en luisteren. Er wordt muziek gezongen in alle genres: opera’s, volksliedjes, musicals; dus klassiek én modern. Iedereen mag ook nieuwe nummers inbrengen om te zingen.

Het koor treedt regelmatig op en staat onder leiding van dirigent Jan Laan. De repetities beginnen maandag 18 augustus weer, van 20.00 tot 22.00 uur in Cultura aan de Kleingouw 112 in Andijk. Iedereen is welkom om vrijblijvend eens langs te komen.

Kijk op www.andijksgemengdkoor.nl voor meer informatie of bel 0228-591337 of 0229-246376.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.