Waterweekconcert Medemblik – magistraal en van zeer hoog niveau.

Foto: Marjolijn Nossin
Foto: Marjolijn Nossin

Medemblik – Ruim 2000 aanhoorders van jong tot oud, op de kade maar ook vele honderden in bootjes in de middenhaven hebben gisteravond genoten van het ‘Oosterhavenconcert’.  Ernst Daniël Smid en het Noord-Hollands Jeugd Fanfare orkest lieten geen moment ook maar een steekje vallen. 

Een combinatie van licht klassiek, opera en modern klassiek werd samengesmeed tot een 2.5 uur durend muzikaal vermaak waar de jeugd van het Noord-Hollands Jeugd Fanfare Orkest door Ernst Daniël Smid tot grote hoogte werd opgezweept.  Het publiek genoot zichtbaar gezien de vele traantjes van emotie die bij velen soms over de wangen naar beneden liepen.   Één van de vele hoogtepunten was het optreden van Ivana Gonçalves Da Costa samen met Ernst Daniël Smid. Onze lokale musicalster liet duidelijk zien waar haar toekomst ligt, in de muziek en op het podium als musicalster.

De zaterdagavond kon niet beter worden afgesloten in Medemblik en velen kunnen nu al niet meer wachten tot het volgende ‘Oosterhavenconcert’ in 2015.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.