Nautische dag Medemblik trekt duizenden bezoekers.

nautischedagMedemblik – Het was zaterdag een drukte van belang tijdens de Nautische dag in Medemblik. Duizenden bezoekers vergaapten zich aan de vele historische schepen, de indrukwekkende grote schepen van de Koninklijke Marine en de vele stand in de Oosterhaven.

De harde wind was alleen spelbreker voor de zwemmarathon Stavoren – Medemblik, welke werd afgelast en was het ook niet mogelijk om uit te varen met de Wieringer aak.

Verder werd druk gebruik gemaakt van de boottochtjes in de zgn. museumdriehoek en waren de duizenden bezoekers onder de indruk van het legendarische lichtschip Texel. Het grote aantal bezoekers, het grote aanbod van schepen en informatieve stands en presentaties, als mede de voor een evenement perfecte weersomstandigheden, maakten ook deze nautische dag weer tot een groot succes!

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.