VV MOC zoekt leden voor de scheidsrechterscommissie

Midwoud – Ken je dat gevoel: sta je vlak voor een belangrijke wedstrijd, is er geen scheidsrechter. Balen. We gaan er met z’n allen gemakshalve vanuit dat het ‘regelen/ van een scheidsrechter ‘automatisch’ gebeurt. Was het maar waar…

Han Mulder heeft na jaren van trouwe dienst en veel inzet zijn zetel in de scheidsrechterscommmissie van vv MOC opgegeven. Het bestuur van V.V. MOC vindt dit erg  jammer en bij deze willen zij Han nog hartelijk danken voor zijn tijd, energie en enthousiasme. Grote klasse, Han!

Samen met Rick en Ed heeft Han er de laatste jaren mede voor gezorgd dat het scheidsrechtersniveau op een hoog peil kwam en dat er voldoende vrijwilligers waren die af en toe een wedstrijd van een MOC-team wilde fluiten. Hoogtepunt was misschien wel de onderscheiding in het kader van Fair Play, door de KNVB.

Het afscheid van Han houdt in dat de scheidsrechterscommissie momenteel nog maar uit twee mensen bestaat. En dat is te weinig. MOC wil graag dat er bij iedere wedstrijd een scheidsrechter aanwezig is, dat is aanvulling noodzakelijk.

Dus wacht niet langer en zet je in! Aanmelden of meer informatie? Ed Bobeldijk (06-41386563) weet er alles van.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.