12.3 C
Medemblik
21 oktober 2020 11:37
Medemblik Actueel.

Spetterende opening Waterweek Medemblik

eim_140807_lichtschip_081
Lichtschip Texel vaart de haven van Medemblik binnen

Medemblik – De Waterweek 2014 in Medemblik heeft een spetterende opening gekregen met “culinair aan de kade”. Ondanks een enkel buitje, waarop de organisatie had geanticipeerd met het plaatsen van een tiental enorm grote parasols (of paraplu’s), werd het een sfeervolle start van dit Waterweek weekend.

Ruim 500 gasten genoten van de heerlijke gerechten die door de zes deelnemende restaurant waren voorbereid. Aan lange tafels en op gezellige zitjes, onder de sfeervolle muzikale begeleiding van. Marscha & Friends, leed de stemming niet onder een klein miezerig buitje. Burgemeester Frank Streng was onder de indruk van de gehele entourage en het werk van de vele vrijwilligers tijdens dit evenement.

Terwijl het lichtschip Texel het licht uit de “vuurtoren” over de haven en de rest van de stad Medemblik streek, was de stemming tot 23.00 uur buitengewoon. Een topopening van de Waterweek 2014 en belooft veel voor de rest van het weekend.

Voor meer foto’s over het binnenhalen van het lichtschip klik hier.

Reageren via facebook