Medemblik Actueel.

Algemeen Evenementen

Culinair aan de kade moet voorverkoop stoppen, ruim 500 kaarten verkocht

Culinair aan de kadeMedemblik – In aanloop naar de Waterweek Medemblik is de kaartverkoop voor “culinair aan de kade” zo fantastisch geweest, dat er nu in de voorverkoop geen kaarten meer beschikbaar zijn. Ruim 500 kaarten zijn reeds verkocht en de nog beschikbare kaarten zijn alleen vrijdagavond nog aan de kassa verkrijgbaar.

Voor de zes deelnemende restaurants een uitdaging om morgenavond, ook dit evenement weer smaakvol en sfeervol te openen! Het organisatiecomité is deze week al dagelijks in de weer om er voor te zorgen, dat er weer een spetterend en bruisend evenementen 2014 van te maken. Voor het volledige programmatie : www.waterweken.nl, programma 2014, Medemblik.

Lichtschip Texel wordt woensdag naar Medemblik gesleept.

De koninklijke marine sleept woensdagmiddag het lichtschip Texel vanuit Den Helder naar de Oosterhaven in Medemblik. Rond 16.00 uur gaat het imposante transport door de sluizen bij Den Oever om vervolgens rond de klok van 18.00 uur in de haven van Medemblik aan te meren.

Reageer op dit onderwerp