Meer leden en slimme inkoop voor de sportvereniging

Medemblik – Sportverenigingen uit West-Friesland krijgen van Sportservice West-Friesland de kans om aan hun ledentekort te werken. Zij worden geïnformeerd over de kracht van de cursus ‘Meer Leden in Kortere Tijd’. Daarnaast wil het SBOW graag uitleg geven hoe sportverenigingen slim kunnen inkopen. Beide presentaties worden gegeven tijdens de Sportfair op 24 augustus op het Sport- en recreatieterrein de Weijver in Hoogwoud.

Sportverenigingen uit West-Friesland en omgeving hebben zich als lild aangesloten bij Stichting Bestuurlijk Overleg West-Friesland. Door met haar leden gebundeld offertes aan te vragen bij leveranciers zoals van energie of kantinebenodigdheden weet SBOW hoge kortingen te bedingen die vooral voor de kleine vereniging interessant zijn. Kom luisteren naar de mogelijkheden en financiële voordelen die Niek Oud u aandraagt.

Tijdens de informatiebijeenkomst over Meer Leden in Kortere Tijd zal Ted van der Bruggen namens Sportservice West-Friesland de fijne kneepjes van het nieuwe ledenwerven uit de doeken doen. Na deze inspirerende informatiebijeenkomst beschikt iedere vereniging over nieuwe tips en tricks waarmee ieder direct haar voordeel kan doen.

De workshops die hierna worden aangeboden bieden echter garantie op succes en dat is plezierig in deze tijd waarin veel verenigingen het moeilijk hebben. De methode MLKT biedt de oplossing voor verenigingen die echt een ijzersterke ledenwerfactie willen! Bij deze innovatieve methode gaan de verenigingen na een korte analyse tot actie over. Voor verenigingen uit de gemeente Enkhuizen, Drechterland en Medemblik is de vervolgcursus gratis.

Meer informatie is te vinden op www.sportservicewestfriesland.nl. Aanmelden voor de gratis informatiebijeenkomst kan ook via deze website.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.