Medemblik Actueel.

Algemeen Evenementen

Zon, Groote Vliet, polderschuiten en Vlietpop 2014, het recept voor een groot feest

Onderdijk – Soms vraag je je af zijn er uberhaupt wel zoveel boten in West-Friesland als je vanmiddag de Groote Vliet bekeek. Het massaal toegestroomde publiek maakte er vanmiddag een te gekke middag van. Er werd gezwommen, sommigen hadden zelfs een BBQ aanboord en natuurlijk werd het natje ook niet vergeten. 

Met de in Onderdijk wereldberoemde duo Grent und Von velzen op het poton en de boot van de KNRM met daar aanboord de vier vrijwilligers uit Medemblik werd Vlietpop 2014 een groter succes dan men eerst had kunnen hopen. Wel werd in de loop van de middag omgeroepen dat de BBQ’s niet aan mochten ivm de veiligheid en dat met het alcoholverbruik moest matigen.

Op naar 2015 voor weer een super mooie Vlietpop. Mits iemand op het gemeentehuis de regels weer te letterlijk neemt en alles weer verbiedt.

Foto’s Magreet Wijdenes en Marleen Wijtman-Opmeer.

Reageren via facebook