Groepen Oostblokkers roven babyvoeding uit winkels

Medemblik – Winkels met babyvoeding in hun assortiment worden de laatste weken bijna dagelijks geconfronteerd met groepen Roemenen die de schappen babyvoeding leegroven.  De Roemenen verkopen de buit gemaakte babyvoeding voor grof geld in China waar na alle voedingschandalen een run op ons babyvoeding is ontstaan. 

Diverse winkels in West-Friesland hebben al te maken gehad met inbraken waarbij enkel grote hoeveelheden babyvoeding is buitgemaakt.   Ook op internet is een ware run ontstaan op aangeboden babyvoeding.  De Landelijke Politie onderzoeken tientallen inbraken waarbij Roemenen betrokken zijn.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.