Weerbericht Medemblik 2 augustus – mogelijk onweersbuien.

wvw

Medemblik – Vandaag is een dag van uitersten, hoge tempereraturen van wel 28 of 29 graden maar ook kans op misschien wel (zwaar) onweer met zware windstoten.  In de loop van de middag komt er een gebied met regen,- en onweersbuien boven onze regio aan die vanaf een uurtje of 3 vanmiddag actief gaan worden. Maar, omdat onweer gewoon niet te voorspellen is waar het tot ontwikkeling komt en hoeveel regen er gaat vallen is dit een algemeen weerbericht. 

Zondag valt er nog een enkel spatje regen maar is het voor de rest van de dag zo goed als droog, wel is er nog wel bewolking aanwezig. De temperatuur loopt op naar 22 á 23 graden bij een vrij krachtige wind uit het westen, 4Bft.

De start van de nieuwe week ziet er goed uit, regelmatig zonnige perioden afgewisseld door wat bewolking, temperaturen schommelt rond de 23 graden bij een draaiende wind naar het oosten. Neerslag zal er niet gaan vallen.

Hou het mogelijke noodweer in de gaten op Weerportaal.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.