Vanavond weer groots vuurwerk aangeboden door de kermisexploitanten en de gemeente Medemblik

Medemblik – Het is weer aanschuiven vanavond op de IJsselmeerdijk achter het oude gemeentehuis van Medemblik. Rond 22:45 uur barst het spektakel los.  Het is een traditie geworden dat de gemeente Medemblik samen met de kermisexploitanten voor de inwoners van Medemblik op de zaterdagavond een groots vuurwerk organiseert. Aan de leverancier van het vuurwerk, de firma Wagenvoort uit Wapenveld, zal het niet liggen. Ook voor vanavond zullen zij alle registers weer opentrekken. 

Nu alleen nog hopen dat de weergoden ons gunstig gezind zijn en het voorspelde onweer en regen niet boven Medemblik laten komen.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.