16.2 C
Medemblik
1 juni 2020 00:09
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik 31 juli – Flinke perioden met zon

wvd

Medemblik – Vandaag hebben wij flinke perioden met zon maar later in de middag nemen de stapelwolken wel iets toe en mogelijk valt er en drup regen uit. De temperatuur loopt op naar 22 graden bij een vrij krachtige wind uit het zuidwesten (4Bft), vannacht koelt het af naar 16 graden. 

Vrijdag wordt een gelijke dag al vandaag. Wel wat meer zon  en een iets hogere temperatuur als vandaag namelijk 23 graden.  Zaterdag wordt een broeierige hete dag met een temperatuur van 27 misschien wel 28 graden. In de loop van de middag neemt de kans op een (stevige) regen- en of onweersbui wel toe, zeker zaterdagavond/nacht kan het misschien even stevig doorregenen en onweren maar zeker is dit nog allermist. Kijk op Bliksemdetectie om het verloop van het onweer op de voet te volgen.

Zondag ook nog kans op een spatje regen maar lappendag wordt een stralende zonnige dag met een lekkere temperatuur om te gaan ‘lappen’.

Reageren via facebook