18.8 C
Medemblik
22 mei 2020 19:56
Medemblik Actueel.

Nog even geduld en dan opent Grand Café Locals haar deuren

Medemblik – Nog een paar uurtjes geduld en dan is Medemblik een unieke horecagelegenheid rijker.  De zussen Ramona en Claudia Kraayvanger zijn in het gat gesprongen dat is ontstaan na het sluiten van The Black.  Na een ingrijpende verbouwing opent dit weekend Grand Café Locals haar deuren. 

Zelf barbequeën.
Zelf barbequeën.

Het intereur is zeer modern gebasseerd op het ‘industrial’ principe.  Minimalistisch, niet teveel poeha maar strak, overzichtelijk en ruim, maar waar de inrichting minimalistisch is, is juist het menu zeer uitgebreid.  Ramona vertelde ons dat zoveel mogelijk verse streekproducten worden verwerkt in de menu’s en waar kan biologisch geteeld.

Zo betrekken zij hun vers gemaakte ijs rechtstreeks bij Don Gelato uit Medemblik, is het desembrood 100% biologisch en zult u ook 100% biologische thee kunnen nuttigen.  Maar ook voor een heerlijk glaasje wijn of een koud biertje kunt u natuurlijk terecht bij Locals.

Uniek voor Medemblik is de barbeque die zij hebben aangeschaft. In de vorm van een grote pot kunt u heerlijk uw eigen gerechten garen op deze barbeque of natuurlijk door de chefkok of 1 van zijn 2 mede-koks laten bereiden.

Grand Café Locals is elke dag open van 10:00 – 01: 00 uur.

Reageren via facebook