Medemblik Actueel.

Nichtjes Kelly en Irene Schouten vierde bij EK-Skeeleren

Andijk – De skeelerende nichtjes Kelly en Irene Schouten uit Andijk hebben tijdens het EK-Skeeleren in Geisingen ieder een mooie vierde plaats gepakt. Kelly Schouten moest bij de Junioren A achter de Belgische winnares Sandrina Tas , de Francaise Deborah Marchand die 2e werd en de Deense Elina Rigas die beslag legde op de derde plek genoegen nemen met de vierde plaats.  

In totaal deden er 21 Junioren A mee aan deze wedstrijd dus een prestatie van formaat. De wedstrijd werd onder een continu hoog tempo verreden waardoor er telkens zeer alert gereageerd moest worden op ontsnappingen.

Bij de Dames pakte Irene Schouten ook een vierde plaats in de einduitslag, de Italiaanse Francesca Lollobrigida neemt het goud mee naar huis en het zilver en brons gaat mee naar Frankrijk Clémence Halbout werd tweede, Justine Halbout werd derde op deze eliminationrace.  Tijdens een interview voor RTVNH hoopte Irene stilletjes op een plak maar liet ook weten dat de concurrentie erg groot is.

 

Reageren via facebook