Medemblik Actueel.

Algemeen Schaatsen & skeeleren

Medemblikker Rick Schipper pakt 3e plaats bij EK-Skeeleren in Geisingen

Medemblik – Wederom kan de schaats,- en skeelerfamilie Schipper een beker in de prijzenkast bijzetten. Rick Schipper pakte tijdens het EK-Skeeleren in Geisingen(Duitsland) een mooie bronsen plak. En afgezet tegen de slechte voorbereiding een grote prestatie.  Puur gebruikmakend van zijn enorme ervaring tijdens dit soort wedstrijden wist hij dan toch de derde plaats in beslag te nemen. 

Schipper gaat zich nu gereedmaken voor de wedstrijden op de weg, waar hij ook zeker kans maakt op een medaille.

Time Trail

Bij de heren Junior A werd er een nieuw wereldrecord gereden door de Duitser Simon Albrecht in een tijd 23.003. Tweede plaats was er voor de Italiaan Ricardo Passarotto in 24,244, Fransman Benjamin Soulet in een tijd van 24.249 nam de derde plaats. Remon Kwant die reed een tijd van 24.659 wat goed is voor voor een vierde plaats, Rick Schipper (24.898) is negende geworden.

Reageren via facebook