Laatste keer Vlot on the Vleet?

Vlietpop 2013 Foto: De Beer Grafimedia
Vlietpop 2013 Foto: De Beer Grafimedia

Wervershoof – Vlot on the Vleet concerts presents (voor de laatste keer?): Vlietpop, zondag 3 augustus met hulp van de KNRM! Vlietpop giet aon! Echter om Vlietpop mogelijk te maken moeten we na een gesprek met de betrokkenen als “organisatie” (wij organiseren eigenlijk niks, je krijg niks en jullie komen zelf!) voldoen aan een aantal voorwaarden……..

  • Niet zwemmen en dobberen tussen de boten.
  • Denk om je alcohol gebruik.
  • Niet  wild plassen, daarvoor hebben wij dixies gehuurd.
  • Geen BBQ’s op schuiten en boten.
  • Volg de aanwijzingen op van de door ons aangestelde toezichthouders, te herkennen aan een veiligheidshesje.

Het wordt  vast een hele leuke dag en we maken er wat moois van!

Dan nog een verzoek van onze kant: Vaar deze dag rustig op de gehele Vliet! Vlietpop is tot 18:00 uur dus daarna geen luide muziek meer ter hoogte van woningen!!!! Sorteerbakkenmuziek graag elders op de Vliet en vraag anders zelf een vergunning aan. Ruim je afval op en gooi niks in het water!!! Er is een EHBO post in de Zuid-Oosthoek van de Grote Vliet bij de woningen van de Pastoor van Santestraat. Mochten er problemen zijn help elkaar en geef elkaar de ruimte. Wij bedanken hiervoor alvast alle vrijwilligers! Denk na bij wat je doet en doe geen domme dingen, dat doen wij wel.

Onze speciale dank gaat uit naar de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij die kosteloos een professionele reddingsboot beschikbaar stelt met aan boord vrijwillige bemanningsleden die in het bezit zijn van een EHBO plus diploma. De reddingsboot wordt speciaal gehaald en gebracht vanuit het hoofdkantoor in IJmuiden zodat de reddingsboten in Andijk en Medemblik operationeel blijven. Hier hebben wij als organisatie geen woorden voor!!!!! Toppers!

Via: De Binding

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.