16.3 C
Medemblik
24 september 2020 16:57
Medemblik Actueel.

Kamperen bij de boer steeds populairder in West-Friesland

West-Friesland – In aflevering 113 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma voor, over en met Westfriese ondernemers.  Deze uitzending staat geheel in de zomerse sferen. Wij spreken met ondernemers over het ondernemen in de zomer.

Kamperen bij de boer

In deze wederom zomerse uitzending een gesprek met Ellen Wagenaar van camping de Appelhoek in Wijdenes. Ooit was het alleen een melkveehouderij, later met een kleine camping erbij. Sinds de komst van ook appartementen in de boederij is het aandeel recreatie binnen de oorspronkelijke melkveehouderij gegroeid naar bijna 25% van de totale jaaromzet.

Elke maandag na de uitzending zijn de interviews op deze pagina nogmaals te beluisteren. Westfriesland in Bedrijf is elke zaterdagmiddag tussen 17.00-18.00 uur te beluisteren op Radio Hoorn, 105.8 FM ether, 785 op Ziggo radio en overal via www.radiohoorn.nl

[soundcloud]https://soundcloud.com/westfrieslandinbedrijf/wib20140726-campingappelhoek[/soundcloud]

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?