Medemblik Actueel.

Algemeen Bedrijven

Failliette Action Meubel laat grote berg schulden achter, eigenaar gevlogen.

actionmeubel-200x300HOORN – Met grote advertenties maakte Action Meubel de afgelopen jaren veel reclame voor haar meubels en woning inrichting. Het opende ook een vestiging in de Grote Kerk in de binnenstad van Hoorn. Mario Meubel BV de nieuwe naam van Action Meubel BV werd op 7 mei failliet verklaard.Zowel de oude als de nieuwe curator hebben nog geen reactie ontvangen op diverse oproepen en sommaties van de heer Tebbenhoff. Tot op heden blijft de reden van het faillissement staan op ‘onbekend’.

Uit het faillissementsverslag blijkt dat er een huur open staat van ruim €44.000 aan de verhuurder van de Grote Kerk, maatschap Kok Van Vliet uit Hoorn. Deze maatschap is ook de aanvrager van het faillissement. Mario Meubel is volgens het verslag ook de huurder van het pand aan de bedrijfsweg 12 in Grootebroek. De verhuurder is Maatschap Kok. Deze huur is per 14 juni beeindigd,schrijft Westfriesland in Bedrijf op haar website.

Faillissementsuitverkoop

Vanaf zaterdag 2 augustus start de online veiling van goederen afkomstig uit het faillissement met o.a.: Showroom banken, stoelen, eettafels, decoratie, verlichting, dressoirkasten, bedden, boxsprings, etc.  De kijkdag is zaterdag 2 augustus op bedrijfsweg 12 in Grootebroek.

Reageren via facebook