Een bewogen jaar Medemblik Actueel

Medemblik – Vandaag bestaan wij precies 1 jaar als Medemblik Actueel en na het schokkend nieuws van afgelopen maandag over het stoppen per 1 oktober gaan wij toch even terugblikken op het afgelopen jaar. 

Medio mei vorig jaar besloten wij om te stoppen met de naam Medemblik aan Zee daar deze toch teveel nog was verbonden aan de jaren dat wij via Medemblik aan Zee wantoestanden in Medemblik met naam en toenaam vermelden. Bedreigingen, ingegooide voordeurramen, groepjes jongeren die Henk stonden op te wachten maar toch te bang waren voor de bumper van zijn auto, en dat alles omdat zij zelf filmpjes op Youtube zetten waarin zij hun (mis)daden lieten zien.

Medemblik Actueel moest een (semi) professionele nieuwswebsite worden voor de gehele gemeente Medemblik met een zo breed mogelijke berichtgeving.  En dat hebben wij geweten. Een niet aflatende toestroom van bezoekers en reageerders op nieuwsberichten.

Over het jaar dat wij nu bestaan onder de naam Medemblik Actueel zijn er ontzettend veel bezoekers op de website gekomen, wij hebben het even voor u op een rijtje gezet:

  1. Bezochten 1.205.635 unieke bezoekers onze website
  2. Deze bezoekers zorgen voor 10.518.367 bekeken pagina’s
  3. En zorgen gezamelijk voor 60.601.542 hits. 

Cijfers waar wij meer dan ontzettend trots op zijn.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.