Medemblik Actueel.

Voetbal

Wognumse voetballer Jeroen Tesselaar verhuist naar Schotse St. Mirren

jeroen tesselaar
jeroen tesselaar

Wognum – Voetballer Jeroen Tesselaar vervolgt zijn loopbaan bij de Schotse voetbalclub St. Mirren. De Wognummer tekent een contract voor 1 jaar.Lang was onduidelijk waar de toekomst van Tesselaar zou liggen. Het contract van hem bij de Schotse profclub Kilmarnock liep aan het einde van het afgelopen seizoen af. Destijds gaf Tesselaar aan voor alles open te staan en een nieuwe uitdaging interessant te vinden,schrijft onze nieuwspartner RTVNH

Tesselaar speelt sinds drie jaar in Schotland en de laatste twee seizoenen voor Kilmarnock. Daarvoor kwam hij ook al uit voor St.Mirren uit Paisley. Tesselaar speelde in de jeugd voor AZ. Daarna kwam hij uit voor Telstar.

Tesselaar speelde in de jeugd bij HVV Hollandia, Spartanen en AZ. Hij tekende voorafgaand aan het seizoen 2008/09 zijn eerste profcontract bij AZ, waarvoor hij nooit zijn competitiedebuut maakte. Hij was eenmaal bankzitter bij de Alkmaarse club in het kampioensseizoen 2008/09. De club verhuurde hem in de seizoenen 2009/10 en 2010/11 aan SC Telstar. In 2011 ging hij naar St. Mirren FC uit Schotland.(Wikipedia)

Reageer op dit onderwerp

X