20.7 C
Medemblik
13 juli 2020 20:03
Medemblik Actueel.

Doe mee met de Bike Boat Tour 2014 van Stichting Antwoord!’ Fietsen voor het goede doel

stichting antwoordAndijk – Op zaterdag 13 september 2014 houdt Stichting Antwoord een sponsorfietstocht. Deze Bike Boat Tour heeft als doel geld op te halen voor studenten in Soedan, zodat zij een goede opleiding kunnen volgen tot kerkelijk leider. We fietsen vanuit Andijk naar Friesland, vanwaar we met de boot naar Enkhuizen gaan. Sportieve fietsers worden gevraagd, want er wordt gefietst met zo’n 25 km per uur,schrijft De Andijker op haar website. 

Bike Boat Tour 2014

De tocht wordt gestart vanuit Andijk naar Den Oever, bij Den Oever de Afsluitdijk over naar Makkum, van daaruit zakken we af naar Stavoren. Tijdens de boottocht van Stavoren naar Enkhuizen kunnen we even uitrusten. Waar vanuit Enkhuizen naar Andijk het rondje van 100 km wordt voltooid. De fietsers kunnen geld inzamelen, door zich te laten sponsoren door familie en vrienden. Met deze tocht in 2014 willen wij € 14.000 ophalen voor 14 studenten. U kunt zich opgeven bij René Timmerman, via info@antwoord.org of 06-36549872.

Studenten Soedan

Noord-Soedan heeft grote behoefte aan goed opgeleide kerkelijke leiders. Stichting Antwoord ondersteunt het Nile Theological College in Khartoem, Soedan. Dit is de enige theologische hogeschool in Soedan. Het motto van het NTC is afkomstig uit de Grote Opdracht van onze Heer Jezus Christus: “Ga dus op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen” Mattheüs 28:19. Door sponsoring kunnen deze studenten worden opgeleid tot goede kerkelijke leiders. Zij ontvangen tevens dagelijks ontbijt en reiskosten.

Stichting Antwoord

Stichting Antwoord is een interkerkelijke zendingsorganisatie. Wij investeren in lokale kerken en organisaties (partners) wereldwijd. Wij verlangen ernaar dat kerken een krachtig getuigenis in hun eigen omgeving zijn. Samen met onze partners trainen wij plaatselijke kerkelijke (jeugd)leiders, leiden wij hen op tot evangelist en geven hen Bijbels en andere geestelijke lectuur. Hierdoor:  worden duizenden kinderen en volwassenen door gedreven mensen met het Evangelie bereikt;  zijn geen dure taal- en cultuurlessen van uit te zenden zendelingen nodig, zijn onze projectkosten in het veld laag.

Voor meer informatie kijk op www.antwoord.org.

Stichting Antwoord

Bedrijvenweg 4

1619 BK Andijk

0228-597047

info@antwoord.org

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?