Bon-theater brengt Ronald Snijders met One Man Show

Medemblik – Speciaal voor normale mensen presenteert absurdist Ronald Snijders een groots opgezette split personality show. Het showballet, de kandidaten, de gastartiesten en de gestoorde nieuwsbulletins, het komt allemaal uit zijn hoofd.

De Volkskrant bekroonde One Man Show met vier sterren en schreef: “De show staat als een huis en bevat een onophoudelijke stroom leuke (taal)grappen die qua onverwachte wendingen doen denken aan die van Herman Finkers, maar dan gebracht in een Randstedelijk moordtempo.” Ook Het Parool kende vier sterren toe en oordeelde: “Hij weet een eigen wereld op te bouwen die prettig schuurt (…) Hij is een illusionist met woorden.”

Details:

  • Waar: Bon theater, Admiraliteitsweg 6a, Medemblik
  • Wanneer: 6 september 2014
  • Hoe laat: 20:15 uur
  • Toegangsprijs: € 15:00

Bezoek de website http://www.normalemensen.nl

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.