13.4 C
Medemblik
27 mei 2020 23:50
Medemblik Actueel.

De Westfriese Bibliotheken zoeken vaders…

Medemblik – Zaterdag 13 september organiseren de Westfriese Bibliotheken van 10.00 tot 12.00 uur een unieke Voorleesestafette: Vaders lezen omstebeurt hun favoriete voorleesboek voor vanuit verschillende vestigingen van de Westfriese Bibliotheken.

Door het stokje door te geven via een Skype-verbinding ontstaat er een ononderbroken, interactieve voorleesestafette die in alle deelnemende vestigingen te volgen is. Een groots voorleesavontuur! Daarom zijn we momenteel op zoek naar vaders en opa’s die het aandurven om vanuit de Bibliotheek Enkhuizen; De Goorn; Medemblik; Opmeer of Stede Broec hun favoriete voorleesboek voor te lezen.

Is papa een voorleestijger? Of een groentje? Het maakt niet uit! Alle papa’s (en papa’s van papa’s) zijn welkom. Opgeven kan t/m vrijdag 15 augustus door dit formulier in te vullen.

Reageren via facebook