Medemblik Actueel.

Algemeen Evenementen

24-uurszwemmarathon op naar 40 jaar De Spetter Abbekerk

foto 24-uursmarathon2Abbekerk – In het weekend van 30 op 31 augustus vindt in zwembad De Spetter te Abbekerk de 24-uursmarathon plaats. Van zaterdag 13 uur tot zondag 13 uur zal in zwembad gezwommen worden door mensen die het zwembad een warm hart toedragen. Zij doen dit door sponsors bereid vinden hen hiervoor te sponsoren. Jong en oud, iedereen met een zwemdiploma kan meedoen. Aanmelden kan nu op De Spetter bij het badpersoneel! Het bij elkaar gezwommen sponsorgeld zal gebruikt worden om van 2015, als De Spetter 40 jaar bestaat, een echt feestjaar te maken.

De deelnemers aan de marathon mogen in de nacht van 30 op 31 augustus in hun tent overnachten op het zwembadterrein en krijgen de volgende ochtend een ontbijt.

Ook voor de toeschouwers zal er genoeg te doen zijn. Het zwembad is tijdens de marathon tussen 12 en 17 uur gewoon geopend voor vrijzwemmers, maar ook tussen 23.30 uur en 03.00 uur en tussen 07.30 uur en 09.30 uur kan er vrij gezwommen worden. Op de overige tijden is zwemmen alleen mogelijk voor marathonzwemmers.

Een DJ zal de muziek verzorgen op zaterdag van 13.00-22.00 uur. Vervolgens zal er een nachtspel gespeeld worden. Zondagmorgen, van 9.00-12.00 uur is er een vrijmarkt, waar eenieder zijn/haar spullen kan verkopen. Alleen glaswerk en eet- en drinkwaren mogen hier niet verkocht worden. Dat hoeft ook niet, want de kiosk zal gedurende de marathon geopend zijn voor een hapje en een drankje.

Reageren via facebook