Weerbericht Medemblik 25 juli – van tijd tot tijd een bui

wv

Medemblik – Vanaf vandaag is het bekeken wat de overvloedige zonneschijn en de subtropische temperaturen betreft. Wij komen in een wat meer wisselvalliger weertype terecht waarbij er elke dag wel een kleine kans op wat neerslag is, mogelijk met een klap onweer. 

Vandaag is het vrijwel bewolkt en zijn er perioden dat er wat regen gaat vallen. De temperatuur loopt op naar maximaal 21 á 22 graden bij een stevige wind uit het noorden tot noordoosten 4Bft. Wel prachtig watersportweer. Als het regent is er kans dat er ook een klap onweer tussen kan zitten.

Het weekend verloopt ook sterk wisselvallig, zon en buien wisselen elkaar af, vooral zondag lijkt een natte dag te gaan worden.  Koud wordt het niet, met 23 graden zitten wij nog steeds 1 á 2 graden boven normaal.  Na het weekend blijft het wisselvallig maar de buienkansen nemen wel weer af en is er meer ruimte voor de zon. De temperatuur blijft rond de 22 graden schommelen. Wel worden de nachten een paar graden koeler dan de afgelopen week.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.